avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire in urma executarii silite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire in urma executarii silite

Buna ziua!
In urma executarii silite a AVAS a fost emisa o somatie de plata in data de 1 nov. 2010. Cu toate acestea, pana la aceasta data nu am fost despagubiti. Intrebari:
1. Care e perioada in care trebuie sa se realizeze efectiv plata despagubirilor in urma executarii silite?
2. In situatia in care nu suntem despagubiti nici in urma executarii silite ce demersuri mai trebuie facute pentru a fi despagubiti?
Va multumesc mult si toate cele bune sa vi se implineasca!

Alte discuții în legătură

Despagubire in cazul executarii silite angeliea angeliea Buna ziua! In urma executarii silite a AVAS s-a emis in data de 01.11.2010 somatia in urma careia trebuia sa fiu despagubita. Pana in prezent nu s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Executare silita avas radka radka buna ziua . am o intrebare legata de executarea silita a AVAS -despagubire investitor FNI. procedura de executare silita a depasit cele 6 luni prevazute , ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobi2016 ciobi2016 Buna ziua, Am facut parte dintre investitorii FNI care au intentat proces si au castigat. Deoarece AAAS fostul AVAS nu a executat de buna-voie ... (vezi toată discuția)