avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite bancare

Am un credit in euro, la Raiffeisen BANK si vreau sa-l achit anticipat ( un an ). Se recalculeaza dobanda sau este valabila cea din scadentarul reactualizat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:53, 19 Martie 2011
Buna ziua !
Am facut aceeasi operatiune la alta unitate bancara , moment in care am putut sa optez fie pt reducerea perioadei contractuale , fie pentru reducerea ratei lunare . In orice varianta se modifica si scadentarul ...:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata prima casa nerecunoscuta iselin1957@yahoo.com iselin1957@yahoo.com Am un credit Prima Casa la CEC, cu o rata de 204 euro/luna, pe o perioada de 276 luni, adica 23 ani ( 81 credit+ 123 dobanda ). Am rambursat anticipat in ... (vezi toată discuția)
Nerespectare scadentar alex_element alex_element Salutare! Ma confrunt cu o situatie legata de un credit ipotecar contract in urma cu 3 ani. La semnarea contractului cu banca, am primit un scadentar, sub ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.ma numesc asendulesei vasile si am o nelamurire iar ... rockel rockel Buna ziua.Ma numesc ASENDULESEI VASILE si am o nelamurire iar cei de la CEC BANK Bacau nu reusesc sa o clarifice.Este vorba despre un credit PRIMA CASA, pe ... (vezi toată discuția)