avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxe si impozite locale majorate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxe si impozite locale majorate

la primaria suletea, vaslui, s-au dublat peste noapte taxele si impozitele locale fara nicio hotarare de consiliu local. ba mai mult, codul fiscal s-a modificat doar pentru cei care detin mai mult de o casa sau au autoturisme cu capacitate cilindrica mai mare de 2000 de cmc. ce parere aveti? eu am sunat la mai multe primarii si au aceleasi taxe ca si anul trecut. am fost la prefect si a zis ca trimite corpul de control la primarie....
ce parere aveti? cine greseste?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:26, 20 Martie 2011
Guvernul a aprobat doar limitele procentuale de impunere,dar cotele privind calculul inpozitului le stabileste fiecare primarie ,la nivel local ,pe baza unei hotarari a consiliului . Daca procedeaza asa cum ati descris Dvs. mai sus , fara o baza legala vor suporta si consecintele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare impozit auto persoana fizica CRISTY40 CRISTY40 Am in proprietate pe persoana fizica 2 masini Mercedes Sprinter fabricate in 2006, una de 2148 cmc si una de 2685 cmc. Masinile sunt de marfa nu de persoane. ... (vezi toată discuția)
Inpozit auto primarie ContSters119625 ContSters119625 am un autoturism 2664cm.,inpozitul local in ultimii ani a ajuns la suma de 2000 lei, e cumparat cu bani munciti in strainatate,neavind nici un venit momentan ... (vezi toată discuția)
Impozit scuter(moped) Danyel77 Danyel77 va rog sa-mi spunetii si mie cum sa formulez o contestatie la primarie deoarece nu am platit taxa de inregistrare anuala de 50 ron pe care o percepe primaria ... (vezi toată discuția)