avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA export extracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

export extracomunitar

buna ziua! firma mea a incheiat un contract de livrare marfuri catre ucraina(pui),cum putem cumpara noi de la producator,fara tva,deoarece firma la care vindem,vindem fara tva,de ce acte as mai avea nevoie,sa insoteasca marfa fiind vb de export,certificatul sanitar il pot elibera pe numele firmei mele,este posibil?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:39, 20 Martie 2011
Fiind vorba despre export aveti dreptul de deducere TVA, chiar daca facturati fara. TVA facturata de furnizorii dvs. va fi recuperat de la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Tva incasare elit elit am urmatoarea situatie furnizorul (producatorul)de marfuri aplica tva la incasare cumparatorul (depozit) NU aplica tva la incasare plata facturii este la ... (vezi toată discuția)
Tva incasare elit elit am urmatoarea situatie furnizorul (producatorul)de marfuri aplica tva la incasare cumparatorul (depozit) NU aplica tva la incasare plata facturii este la ... (vezi toată discuția)