avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata?

Puteti sa ma ajutati ce posibilitati am in cazul in care la firma sant intreruperi de lucru , o saptamana se lucreaza, una nu si tot asa de doua luni , sant obligata sa platesc toate contributiile aferente salariilor sau am pot sa trimit angajatii in concediu fara plata ?
Cel mai recent răspuns: L.Marian , utilizator 16:37, 22 Martie 2011
Contributiile se achita aferent perioadelor lucrate.Puteti ''trimite'' angajatii in concediu fara plata cu conditia sa isi intocmeasca cereri de concediu fara salar.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
office.carmen, utilizator
dar daca nu ii intocmesc cererile se poate fara???SCUZE.
Cecilia35 a scris:

Puteti sa ma ajutati ce posibilitati am in cazul in care la firma sant intreruperi de lucru , o saptamana se lucreaza, una nu si tot asa de doua luni , sant obligata sa platesc toate contributiile aferente salariilor sau am pot sa trimit angajatii in concediu fara plata ?

CFP se acorda numai pe baza cererilor intocmite de catre salariatii ... angajatorul nu poate dispune unilateral trimiterea salariatilor in CFP ... exista o astfel de reglementare in CCMN pe anii 2007/2010 , CCMN care nu mai este in vigoare in prezent dupa sustinerea Ministerului Muncii.
ce inseamna CCMN?
contract colectiv de munca la nivel national

Alte discuții în legătură

Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz emine emine Buna ziua, Lucrez la o firma ca operator prelucrare date si vreau sa imi dau demisia Conform contractului actual trebuie sa stau in preaviz 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)