avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizare Revisal

Revin din nou cu Revisal,problema este urmatoarea : in cadrul programului Revisal la sectiunea lista salariati nu imi apar toti salariati, trebuie reactualizat ceva sau ce trebuie sa fac pentru ca o sa apara noul Revisal si nu pot accesa ceilalti salariati, nu pot sa le trec salariile si asa mai departe , trebuiesc actualizate datele sau ce?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 22 Martie 2011
probabil ca a fost completat revisal-ul de la calculatoare diferite.
Daca nu puteti recupera bazele de date, verificati informatiile angajatilor in revisal si recompletati o baza de date unitara.
De unde sa recuperez baza de date si unde verific informatiile in revisal si cum sa recompletez baza de date nu se dubleaza contractele .
degeaba va chinuiti,cand v-a intra in vigoare noua hotarare privind revisal ,cel vechi se v-a arhiva la sediul angajatorului si se v-a completa unul nou care v-a cuprinde si salariul .Cititi in proiectul de modificare ultimele paragrafe.
dumi32 a scris:

De unde sa recuperez baza de date si unde verific informatiile in revisal si cum sa recompletez baza de date nu se dubleaza contractele .


Cum s-a facut transmiterea Revisalului ? .... numai online sau si pe suport magnetic la sediul ITM-ului ...?
Transmiterea s-a facut online

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)