avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

Buna ziua,permisul suspendat pe 30 de zile. neacordare la trecere de pietoni, politistul era cu spatele nu, a vazut evenimentul, 2 benzi pe sens , 2 masini ,eu bana 1 , o alta masina ,bana 2, in fine ......... nu am vazut pietoni pe trecere, nici eu dar nici sotia mea care se afla in dreapta, eu am fost oprit ,pt. neacordare prioritate -pietoni.Am semnat totusi procesul verbal, am platit si amenda, mi-a spus ca am fost filmat cu aparatul radar. Am cerut cu rugaminte sa vad si eu fapta , pentru ca mi-a cerut sa semnez si la rubrica martor,eu infractor eu ,martor. Nu a vrut sa-mi arate dovada ,filmarea, poza. Sunt foarte sigur sa e o greseala. Am plecat la sediul politiei rutiere, sa fac o contestatie, si am cerut de asemena sa mi se arate poza ,filmul. Mi s-a spus ca nu sunt obligati. Numai prin instanta. Acum asta vreau sa fac , de ce nu se arata acrste dovezi?Cam cat ma costa judecata? multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 30 zile - neacordare prioritate pieton fox23 fox23 Buna ziua In cursul zilei de vineri 13.01.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordarea prioritatii pietonilor. Eu nu am vazut nici un ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza si neacordare prioritate bogdan_tg bogdan_tg Intamplare : circulam cu masina proprietate personala pe o sosea cu 2 benzi + linie tramvai , pe sens cu viteza de 65 km / h (dupa cum spun ei) , eu cred ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat la trecere pietoni gabytb gabytb Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului ... (vezi toată discuția)