avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Salariu neimpozabil programator
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Salariu neimpozabil programator

Buna ziua,
In cazul in care in anul 2011 are loc angajarea unei persoane, care se incadreaza in conditiile prevazute in ordinul 250/2004, firma poate inregistra scutirea de impozit pe venitul din salariu incepand cu anul 2011(in care a si facut angajarea) sau incepand cu anul 2012?
(Venitul de 10.000 dolari se va inregistra la finele anului 2011).

Alte discuții în legătură

Incadrarea contractului de munca, pentru salariati in it, la impozitul de 1% dre_andrei dre_andrei Sunt angajat in domeniul IT de aprox 2 ani si in luna decembrie am obtinut diploma de absolvire a cursurilor universitare (diploma de inginer). Tot in luna ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programatori loredana080380 loredana080380 Buna ziua Referitor la aplicarea Ordinului 748/2004 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator am intampinat cateva ... (vezi toată discuția)
Impozit programatori nica_ramona2002 nica_ramona2002 Buna ziua, Am terminat facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică in anul 2003, Sectia de Statistica si previziune economica(5 ani); ... (vezi toată discuția)