avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical-stagiu minim de cotizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical-stagiu minim de cotizare

Salariat angajat din 03.01.2011, fara a mai lucra anterior acestei date prezinta concediu medical cod 06-urgenta medico-chirurgicala pt perioada 05.02-14.02.2011 si in continuare cod 01-boala obisnuita pt perioada 15.02-28.02.2011.In aceasta situatie avand ca stagiu de cotizare doar luna ianuarie(21 zile) se plateste concediu medical pt cod 01?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:22, 21 Martie 2011
Din OUG 158/2005:
Art. 7. - Stagiul minim de cotizare pentru acordarea drepturilor prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) este de o lunã realizatã în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordã concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa ccc beatrice culda beatrice culda Buna ziua, O angajata a revenit din concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani si a intrat imediat incepand cu a 2-a zi in concediu medical cu ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical retromusculo retromusculo Buna ziua, am incheiat un contract de munca pe data de 12.03.2012. in data de 17.04.2012 am intrat in concediu medical cod 06 pana in data de 21.04.2012. ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Rebbeca Rebbeca Am si eu o nelamurire privind plata concediului medical.Am inteles din ce am citit pe internet ca trebuie sa fi lucrat o luna ca sa ti se acorde concediu.eu am ... (vezi toată discuția)