avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am nevoie de autorizatii speciale?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am nevoie de autorizatii speciale?

Daca eu, PFA cumpar cherestea de la un producator pe care apoi o transport si o vand direct la clientul meu, am nevoie de autorizatie de la ITRSV si trebuie sa folosesc SUMAL?

Mentionez ca eu cumpar lemnul de la depozitul producatorului, apoi il trimit direct la client.

Alte discuții în legătură

Sumal @lexandra @lexandra buna seara, va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema. O firma de constructii care cumpara cherestea pentru consum trebuie sa se depuna ceva ... (vezi toată discuția)
Sumal monicask monicask O firma care cumpara cherestea de rasinoase uscata si rindeluita la dimensiuni specifice pentru utilizarea in productia de pereti tip sandwich, sarpante ... (vezi toată discuția)
Tranzactionare cherestea bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua, Pentru tranzactionarea cherestelei in interiorul Romaniei sunt necesare anumite autorizatii sau acte speciale ? Si daca da ,care sunt ... (vezi toată discuția)