avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... petitie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

petitie

cine ma poate ajuta in tara asta sa mi dovedesc nevinovatia intro cauza unde am fost deja condamnat definitiv la trei ani inchisoare pentru un furt pe care eu nu lam facut si nici nu am avut cunostinta de el .
stiu ca ma aflu intro stuatie dificila si de aceia va rog , cei care ma puteti ajuta cu un sfat bun sa nu ezitati so faceti pentru ca sant o victima al sistemului judiciar din romania si sant condamnat pentru ca politisti mi-au creat probe false va rog ajutatima pentru ca sant nevinovat
Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 20:37, 21 Martie 2011
Apelati la serviiciile unui avocat penalist, numai asa puteti sa va dovediti ca sunteti nevinovat. Si apoi puteti sa va adresati la CEDO cu plangere impotriva Statului Roman..Eu va doresc succes..:((:(
ati executat acei 3 ani ?
daca nu,aveti caile extraordinare de atac .
bineinteles ca trebuie sa va dovediti nevinovatia cu toate mijloacele de proba de care dispuneti.
Ca să puteți primi un ajutor trebuie ca cele susținute de d-voastră să mai paotă fi dovedite în prezent, trebuie să aveti probe solide.Numai după analizarea acestora raportate la dosarul cauzei în care ați dost condamnat se poate trage o concluzie finală, de bine sau de rău. Pentru acest lucru trebuie să plătiți un avocat pentru studierea dosarului și eventual angajarea acestuia în continuare.Succes.
am dejao avocata din bucuresti si slabe sperante cu ea nu imi da nicio sansa la caile extraordinare de atac , si nu am executat acei trei ani ,sant in cautarea unui avocat care i-as da si casa mea numai sa imi demonstreze nevinovatia dar cu avocati din ziua de azi care promit multe si nu fac nimic mam saturat sau poate nu am gasit eu avocatul potrivit ??? am schimbat multi dar fara niciun rezultat cine ma poate ajuta in cauza mea cu fapte concrete va rog sa ma contactati prin mail.va multumesc!!
as platii un avocat ori cat ar cere doar ca sa mi dovedeasca nevinovatia dar nu prea gasesc avocati asa de agerii

Alte discuții în legătură

Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - ce sa fac? adinaavocat adinaavocat am avut un proces,nu sunt vinovata iar sentinta definitiva este impotriva mea.daca fac o plangere la Min.Justitiei e o alegere buna?? (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva dupa o condamnare definitiva? ionelia.livia ionelia.livia Consider ca am fost condamnata pe nedrept si nici in motivare nu spune mare lucru. Am facut niste denunturi la Bucuresti privind un procuror din Galati si ... (vezi toată discuția)