buna seara am si eu o intrebare ,am avut un accident de masina cu victima fiind acuzat de omor din culpa ,la doua saptamani dupa accident sa facut o intelegere notariala cu mama parti vatamate care i-am achitat o suma de bani, in intelegere fiind scris clar ca nu mai are nici o pretentie morala sau materiala,apeland la art 320ind1,inainte de ramanere in pronuntare partea vatamata sa constituit parte civila in proces sa facut dijungerea si a venit cu pretentii. Intrebarea se poate ca instanta sa anuleze actul notarial si sa trebuiasca sa-i mai dau bani?#-o
Cand a avut loc accidentul? Ati chemat in garantie firma de asigurare unde ati avut RCA-ul? Depinde ce a declarat in actul notarial.De anulat nu poate fi anulat.
In 9-09-2010 la notar scrie clar ca nu mai are pretenti la daune morale si materiale nici acum si nici in viitor.Actul a fost facut la doua saptamani dupa acident.#-o
Dosar accident termen
jony1972
Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)