avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere daune materiale si morale dupa ce sa incheiat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere daune materiale si morale dupa ce sa incheiat un act notarial

buna seara am si eu o intrebare ,am avut un accident de masina cu victima fiind acuzat de omor din culpa ,la doua saptamani dupa accident sa facut o intelegere notariala cu mama parti vatamate care i-am achitat o suma de bani, in intelegere fiind scris clar ca nu mai are nici o pretentie morala sau materiala,apeland la art 320ind1,inainte de ramanere in pronuntare partea vatamata sa constituit parte civila in proces sa facut dijungerea si a venit cu pretentii. Intrebarea se poate ca instanta sa anuleze actul notarial si sa trebuiasca sa-i mai dau bani?#-o
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 08:26, 24 Martie 2011
Mai sigur ar fi daca mama victimei ar veni sa arate instantei de judecata ca sustine aceasta declaratie notariala.
Recunoaste declaratia dar spune ca atunci nu a cerut destui bani
Nimeni interesat de subiect
Cand a avut loc accidentul? Ati chemat in garantie firma de asigurare unde ati avut RCA-ul? Depinde ce a declarat in actul notarial.De anulat nu poate fi anulat.
In 9-09-2010 la notar scrie clar ca nu mai are pretenti la daune morale si materiale nici acum si nici in viitor.Actul a fost facut la doua saptamani dupa acident.#-o

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima ioshi ioshi Buna ziua In data de 20.08.2011 conducand autovehiculul regulamentar am lovit un pieton care traversa neregulamentar strada. Pietonul (un copil de 6 ani) a ... (vezi toată discuția)
Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)