avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... despre finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

despre finante

lucrez la o companie part-time si sunt platita in baza PFA,mi a venit o somatie de plata in 15 de la primirea ei si daca nu o platesc se trece la executare silite,despre ce e vorba,nu se poate in rate,sunt in mare impas acum

Alte discuții în legătură

Incepere executare silita blecota blecota Buna ziua, in 2007 am facut un card de credit la o banca fiind incantat de cele spuse de catre agentul respectiv la acea vreme. De platit am platit rate la ... (vezi toată discuția)
Plata unui imprumut bancar mihai.baxxter mihai.baxxter Buna ziua, am avut un imprumut de nevoi personale la o banca, in februarie am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati rata, abia acum 2 zile m-am ... (vezi toată discuția)
Drept de contestatie la executare marcus68 marcus68 Buna ziua, Am primit astazi o instiintare de plata _asupra unui debit neachitat in totalitate catre un creditor_ ,de la un Birou Executor ... (vezi toată discuția)