avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata unui imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata unui imprumut bancar

Buna ziua, am avut un imprumut de nevoi personale la o banca, in februarie am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati rata, abia acum 2 zile m-am reangajat insa am primit o notificare de la o societate de asigurare care ma obliga ca in termen de 15 zile sa achit intreaga datorie, insa eu nu dispun de acea suma, nu am bunuri imobile sau mobile si lucrez doar part time cu un salar de 360 lei brut.
Cum pot proceda pentru achitarea acelei datorii? Care sunt implicatiile judiciare? Multumesc!


Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
mihai.baxxter, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:50, 27 Iulie 2010
poate ne spui si o suma....exacta. ca sa stim si noi despre cati bani vorbim.
luati o adeverinta de venit de la locul de munca si mergeti la CEC si vorbiti cu ei nu la firma de asigurare.incercati o reesalonare.
... societate de asigurari, sau recuperari ? daca deja creanta a fost cesionata de Creditor, nu prea mai aveti ce face, decat sa va intelegeti cu ei pt o esalonare a platii, daca nu e prea mare imprumutul.
daca se ajunge la o executare silita, vor incerca sa recupereze de la dvs suma datorata+ penalitati+ cheltuieli de judecata+suma platita catre executor. pt asta vor executa silit veniturile si/sau bunurile dvs
societatea de asigurari e noul dvs creditor
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
gi-jane2, moderator
E vorba de 2800 ron, societatea e de asigurari si reasigurari, care a preluat datoria pe care o aveam eu la banca.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
mihai.baxxter, utilizator
Buna ziua,

:offtopic:Rog frumos toti utilizatorii/consultantii care au folosit denumiri ale unor societati, in discutiile postate, sa le stearga.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Recuperari debit MisuN MisuN Buna ziua, Am un credit la o banca si n-am mai reusit sa-l platesc din august 2008, iar azi am mers la banca sa vad in ce stare se afla dosarul meu in ... (vezi toată discuția)
Restanta banca Ciprian_33 Ciprian_33 Buna ziua!Sunt intr-o dificultate si sper ca aici sa gasesc un raspuns.Am facut un credit acum 4 ani la BCR.Timp de 3 ani am platit ratele insa de un an ... (vezi toată discuția)