avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperari Debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperari Debit

Buna ziua,
Am un credit la o banca si n-am mai reusit sa-l platesc din august 2008, iar azi am mers la banca sa vad in ce stare se afla dosarul meu in legatura cu creditul. Am aflat din pacate ca Banca a cesionat Creditul catre o firma de recuperari numita Cred..... din decembrie 2008. Eu pana acum n-am primit nici o notificare nici din partea bancii si nici din partea celor de la firma de recuperari. Am inteles ca nu sunt deloc flexibili in a negocia plata datoriei. Eu abia mi-am gasit de munca, iar sotia inca este somera si banii de a achita intreaga suma este imposibila din prima. Suma care a plecat de la BCR este de 22500 RON. Cum trebuie sa procedez in a purta o discutie cu ei pentru o esalonare a datoriei pe un termen mai lung?
Stima
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
MisuN, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 13:31, 21 Aprilie 2010
Interventie moderator

Stergeti, va rog, din mesajul dvs., denumirile societatilor implicate in discutie.
daca aveti bunuri in proprietate, ar fi bine sa luati dvs legatura cu acea firma de recuperari si sa negociati termenii si perioada de returnare,( de regula, acestia nu dau mai mult de un an) pentru ca acea suma creste.
faptul ca nu v-au contactat pana acum, in aceste cazuri, nu sunt semne bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de recuperari creante nu a raspuns scrisorii trimise prin confirmare helth2010 helth2010 O soscietate de recuperari nu raspunde in scirs termen de 30 zile cerintei mele,de a ma informa la exactitatea sumei cerute,nivelul dobanzilor ce ar urma,la ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa apelez la un avocat? enu_90 enu_90 Buna ziua! In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale ipotecar la BCR pe 300 de luni.Timp de 9 luni am platit ratele iar urmatoarele 3 luni am platit o ... (vezi toată discuția)
Chestii grave cu banca Costica33 Costica33 M-au sunat de la o firma de recuperare de credite careia BCR i-a cesionat contractul meu de credit. Cu ocazia asta am aflat ca BCR, cu toate ca eu am dat in ... (vezi toată discuția)