avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Societate de recuperari creante nu a raspuns scrisorii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Societate de recuperari creante nu a raspuns scrisorii trimise prin confirmare

O soscietate de recuperari nu raspunde in scirs termen de 30 zile cerintei mele,de a ma informa la exactitatea sumei cerute,nivelul dobanzilor ce ar urma,la eventuala posibilitate de esalonare,la solicitarea unor acte doveditoare pentru cesiunea dosarului de la bcr etc....CE POT SA MAI FAC ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:56, 18 Mai 2010
In privinta situatiei cesiunii creantelor catre societatea de recuperari, banca va poate informa.
Mai mult, tot banca poate sa si medieze intre parti...
helth2010 a scris:

O soscietate de recuperari nu raspunde in scirs termen de 30 zile cerintei mele,de a ma informa la exactitatea sumei cerute,nivelul dobanzilor ce ar urma,la eventuala posibilitate de esalonare,la solicitarea unor acte doveditoare pentru cesiunea dosarului de la ........... etc....CE POT SA MAI FAC ?

interventie moderator

Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Va multumesc.
Creditul dvs poate fi cesionat recuperatorului ,care se subroga in drepturile creditorului si devine noul dvs creditor,operatie ireversibila si neconditionata de interesele dvs
Staruiti in contactarea recuperatorului cu scopul negocierii esalonarii platilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata creditului andreiusk andreiusk am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina ... (vezi toată discuția)
Restanta la banca meseriasu6_9 meseriasu6_9 buna seara...am luat si eu un credit de nevoi persanale iar la un moment dat am rams fara servici si si nu am mai avut posibilitatea de a plati iar dupa 5 luni ... (vezi toată discuția)
Creanta la o societate de recuperari creante CVOVIDIU CVOVIDIU Am o întrebare: dacă am avut un credit la .... pe care nu am reusit sa îl plătesc la timp, a fost cedat unei firme de recuperare crean?e E....., am mai ... (vezi toată discuția)