avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata creditului

am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina etc., ce probleme pot avea cu banca?
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
andreiusk, utilizator
Creditul poate fi cesionat de banca,recuperatorului,care se subroga in drepturile bancii si devine noul dvs creditor,operatie ireversibila
Recuperatorul cu scopul recuperarii creditului va desfasura demesuri ,inclusiv executare silita
Daca nu detineti bunuri in evidenta,conturi bancare,recuperatorul va starui pentru recuperare debit ,prin comunicari de somatii
Daca banca nu se poate indrepta impotriva dvs. prin urmarirea bunurilor mobile sau imobile (spuneti ca nu este cazul, neavand nici un astfel de bun pe numele dvs.), poate recurge la varianta aplicarii popririi pe salariu (sau orice alte venituri realizare si declarate de dvs.).
Buna ziua, acum cateva zile m-a sunat cineva, de la o firma de recuperari creante s-a prezentat, datoria fiind acum catre ei, le-am explicat situatia mea ca am ramas fara loc de munca din 2008 si locuiesc cu parintii si ei nu au cum sa ma ajute...mi-au zis sa platesc intreaga datorie in 7 zile iar eu nu am cum... intrebarea este: acesti domni de la recuperari creante se pot prezenta la domiciliul meu? Parintii mei nestiind despre ce e vorba, nu le-am spus....ce pot face?
Problema este ca reprezentantii acestei firme de recuperari vor recurge la toate masurile "de intimidare" pentru a va determina sa achitati creditul restant. Totusi, daca nu aveti nici un bun mobil sau imobil pe numele dvs. si daca nu realizati nici un venit declarat, nu aveti conturi bancare pe numele dvs., depozite, etc., practic nu au ce face. Vor emite somatii de plata una dupa alta.
Bineinteles ca nu puteti ascunde problema la nesfarsit fata de parinti. Cel mai bine ar fi sa le explicati dvs. situatia, decat sa afle de la "recuperatori"! Cred ca ar suporta mai usor!
Succes!
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Societate de recuperari creante nu a raspuns scrisorii trimise prin confirmare helth2010 helth2010 O soscietate de recuperari nu raspunde in scirs termen de 30 zile cerintei mele,de a ma informa la exactitatea sumei cerute,nivelul dobanzilor ce ar urma,la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credite? Anghel Liviu Anghel Liviu Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Nu pot achita un credit olivian anghel olivian anghel Buna ziua. In 2006 am luat un credit de nevoi personale la care am reusit sa platesc ratele pana anul trecut cand am ramas fara venit.Acum am primit de la ... (vezi toată discuția)