avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta la banca

buna seara...am luat si eu un credit de nevoi persanale iar la un moment dat am rams fara servici si si nu am mai avut posibilitatea de a plati iar dupa 5 luni am primit acasa o scrisoare cum ca ,contractul a fost reziliat si trebuie sa le achit suma intehral in termen de 15 zile.ce se poate intampla in astfel de situatii?
sa va intelegeti cu firma de recuperare pt plata esalonata, sau sa fiti executat silit
Creditul dvs a fost cesionat recuperatorului care se subroga in drepturile creditorului initial si devine noul dvs creditor,operatie ireversibila
Recuperatorul cu scopul recuperarii restantei va desfasura procedura legala de executare silita asupra bunurilor in evidenta,conturi bancare sau poprire pe drepturi salariale
Puteti fi actionat in judecata, iar apoi se va trece la executarea silita. Depinde si de clauzele contractului de credit, daca ati avut sau nu asigurare pentru risc de neplata. In orice caz vor incepe sa curga penalitati de neplata care la un moment dat vor fi consistente.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin proprire danarr danarr am un credit la banca,am platit lunar rata,dar in ultimele luni am depus o suma mai mica decat rata.Azi am fost sunata de la servici si mi s-a spus ca au ... (vezi toată discuția)
Neplata creditului andreiusk andreiusk am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina ... (vezi toată discuția)