avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune legea 365
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune legea 365

Buna dimineata,
Am o intrebare, va rog. O infractiune prevazuta de articolul 27 din legea 365 lege speacila privind comertul electronic (efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos) poate fi incadrata in categoria infractiunilor economice prevazute de legi speciale?
multumesc
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 23:45, 25 Martie 2011
Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog?
Multumesc
fata de art. 1 pct. 11 si art. 2 al. 1 din lege, consider ca raspunsul este afirmativ.
eu zis ca NU.
De ce nu se incadreaza?
din punctul meu de vedere din mai multe considerente. Inf economice se refera in opinia mea la
legea cambiei si BO, evaziune fiscala, concurenta neloiala, servicii de investitii financiare, organisme de plasament colectiv in valori imobiliare etc...
cel mai bine vorbiti cu un avocat...penalist preferabil...

Alte discuții în legătură

Urgent, recurs curtea de apel adriana79 adriana79 Buna dimineata, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri si va multumesc anticipat. In timpul cat am fost salariata intr-o institutie financiara presata din ... (vezi toată discuția)
Cod penal mantaandreea mantaandreea as dori sa stiu si eu, daca se schimba noul cod penal asta ar putea sa ajute si pe cineva care este condamnat de ultraj si care este primar.Ce inseamna ce a ... (vezi toată discuția)
Insusirea banilor din gestiune inainte de a fi platit de angajator papasa52 papasa52 deci daca un angajat isi ia salarul inainte din gestiune si pe linga mai ia niste bani adica mai iese lipsa inca 100 cum se cheama si cum se pedepseste (vezi toată discuția)