avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Program rabla 2011
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Program rabla 2011

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un anumit aspect.detin o dacie pe care doresc sa o duc la remat.toate actele sunt pe numele socrului meu care este decedat.a fost facuta mostenirea si masina mi-a revenit mie.In acest caz pot duce eu masina fara sa mai schimb actele pe numele meu sau e obligatoriu ca actele sa fie pe numele meu.astept un raspuns in acest sens .

Alte discuții în legătură

Acte masina adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Doresc sa pun si eu doua intrebari. 1 In urma cu cativa ani am facut donatie masina socrului meu unei manastiri (socrul meu a decedat intre ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2011-masina mostenita cameliadaj cameliadaj Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 3 ani,eu si mama am dezbatut mostenirea....ea a renuntat la partea ei din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietate casa GeorgianIo GeorgianIo Socrii mei stau in casa părinților socrului,el mai are încă 3 surori. Socrul meu sta acolo de când se știe,celelalte surori plecând când sau măritat. ... (vezi toată discuția)