cine ma poate ajuta cu informatie despre programul revisal itm
mi-am scos programul rvisal pe calculator am inregistrat angajatul dar nu stiu daca apare la ei la itm ca am inregistrat angajatul si nu stiu exact cum se procedeaza mi-am scos si parola de la itm si nu imi merge cine stie mai multa?
daca societatea este inregistrata la itm (adica ati depus documentele de infiintare, cui etc), atunci primul contract il puteti inregistra prin simpla conectare la itm -online (pe baza parolei primite). imprealabil trebuie sa faceti exportul fisierului xml din revisalul dv. (sa-l creati mai bine-zis) intr-un folder denumit fie cu numele soc. fie chiar cui-ul acesteia.deschideti pagina itm-online, alegeti autentificare registru, introduceti cui si apoi parola (va arata fiecare fereastra deschis pasii ce trebuie facuti). daca v-ati conectat, alegeti browse, cautati folderul unde aveti xml-ul, il selectati, dati clic pe "vizualizare" apoi "preluare". la final apare mesajul"fisierul a fost salvat cu succes"... ca sa verificati daca raportarea apare in evidenta itm, in partea de sus a ferestrei in care lucrati aveti trei "butoane", mergeti pe "raport preluari", iar acolo veti avea permanent evidenta raportarilor dv. sub forma datei, marime fisier etc. cam atat. bafta.
Ajutor itm
elenazan
Am nevoie de ajutor pentru intrarea in legalitate,intocmirea contractelor de munca pentru administrator si ingrijitor,pana acum erau conventii civile. Ce pasi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.