nepotisme...mda...ceva de genul..e bine sa cauti o firma cu un departament juridic bine pus la punct.Acolo vei gasi cu siguranta un indrumator...succes!
te-ai inscris in colegiul teritorial al consilierilor juridici?
cum ai procedat?
Multumesc pentru raspuns. Cred ca un raspuns mai concret voi avea dupa ce va avea loc o prima sedinta cu membrii din Colegiul teritorial cand se va decide asupra acestui aspect.
Da, m-am iscris in colegiul teritorial.Si pt asta mi-am pregatit dosarul care cuprinde (vezi Statut) : copie BI, copie certif de nastere, copie diploma/adev, cazier judiciar, adeverinta medicala, cerere de inscriere, adeverinta de la locul de munca si o taxa frumusica de 120 de Euro care nu stiu inca ce include (insigna, legitimatie s.a)...voi afla dupa prima sedinta. In alte colegii am auzit ca taxa e de doar 70 de euro.(Sibiu)
As fi curioasa sa aflu cum se deruleaza inscrierile in alte locuri...anybody wiling to let me know?
multumesc si eu pentru informatii!
Le stiam si eu din Statut.
Nu m-ai lamurit insa indeajuns.
De exemplu unde ai gasit Colegiul?
Eu sunt din Constanta si nu l-am gasit inca. Am fost la Tribunal si nu am reusit sa aflu nimic despre Colegiu.Aici totul e invaluit intr-o ceata ametitoare...
De luni incerc la Barou si alte institutii asemenea....
Poate imi Poti da o mana de ajutor. I will Apreciate!
10x!
Eu am aflat despre existenta Colegiului teritorial din Ms din ziarul local, mai precis dintr-un anunt prin care toti membrii si viitorii membrii erau invitati sa-si clarifice situatia in vederea comunicarii tabloului catre instante si alte institutii.Nu stiu sa-ti spun mai multe dar promit sa ma interesez la prima sedinta. e posibil ca in Ct sa nu se fi infiintat inca...desi m-as mira...intreaba pe forum si poate aflii mai multe. Eu sunt la inceput de drum si cam in ceata!Bafta!
aaa , si inca ceva...in Ms, 'sediul' e in cladirea Camerei de Comert si a Inspectoratului teritorial de munca.Incearca si tu la aceste institutii din Ct.
Alte discuții în legătură
Examen definitivat
uite ce am primit:
"Stimati membrii,
Va anuntam ca in luna octombrie va avea loc examenul de definitivat atat pentru consilierii juridici stagiari, ... (vezi toată discuția)