avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilieri Juridici Stagiari
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilieri Juridici Stagiari

Buna!Stie cineva cum imi gasesc Consilierii Juridici indrumatori? Statutul spune ca se aplica regulile din Legea 51...nepotisme si aici?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 00:10, 9 Aprilie 2005
Singura "interdictie" care vizeaza consilierul juridic stagiar se refera la faptul ca acesta nu poate pune concluzii in caile de atac. In rest are aceleasi drepturi ca si consilierul definitiv.
Prima problema, pentru a deveni consilier juridic stagiar, trebuie sa iti gasesti un loc de munca in acesta mesrie.
Cu indrumatorul e floare la ureche, dupa aceea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen definitivat uite ce am primit: "Stimati membrii, Va anuntam ca in luna octombrie va avea loc examenul de definitivat atat pentru consilierii juridici stagiari, ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)