Buna!
Am vazut ca incerci disperat sa dai de Colegiu...
Sa stii ca in Cta este infiintata (conf Lg 514/2003) din aprilie Asociatia Consilierilor Juridici Constanta, cu sediul pe str. Dr. Aristide Karatzali, 24, insa persoanele de contact (printre care sunt si eu) le gasesti in sediul Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Bd. Mamaia, 55-57, la Biroul Juridic si Contencios (tel./fax 520810), camera 6, parter.
Actele necesare sunt:
- copie act identitate;
- copie certificat de nastere;
- copie certificat de casatorie;
- copie diploma de studii / adeverinta de promovare a examenului de licenta;
- adeverinta din care rezulta ca esti angajat/numit consilier juridic;
- 2 poze color tip buletin (pasaport);
- copie de pe cartea de munca.
- dovada achitării taxei de înscriere (copie chitanţă - se achita la depunerea dosarului).
Taxa de inscriere este de 500.000 lei, iar cotizatia lunara de 50.000 lei.
Pentru orice alte detalii, suna la tel. de mai sus.
Anonymous a scris:
>multumesc si eu pentru informatii!
Le stiam si eu din Statut.
Nu m-ai lamurit insa indeajuns.
De exemplu unde ai gasit Colegiul?
Eu sunt din Constanta si nu l-am gasit inca. Am fost la Tribunal si nu am reusit sa aflu nimic despre Colegiu.Aici totul e invaluit intr-o ceata ametitoare...
De luni incerc la Barou si alte institutii asemenea....
Poate imi Poti da o mana de ajutor. I will Apreciate!
10x!
nu este nevoie de nepotism , daca vrei un cons jur definitiv i-ti pot sta eu la dispozitie , dar nu mai dupa vreo trei saptamani, am 7 firme si am nevoie de un ajutor
mai discutam
Opinia ( gresită ?! ) unor c.j."îndrumători " este că, c.j.stagiari Nu au drept de semnătură independentă, orice act ( lucrare )redactat de c.j. stagiar trebuie vizat de către c.j. definitiv - îndrumător. Asa să fie oare?!
daca nu e prea tarziu - 11.03.05!!! pt constanta gasesti la sediul BURSEI IMOBILIARE - Bd.Al.Lapusneanu - sediul - LIGA CONSILIERILOR JURIDICI din Constanta.
Examen definitivat
uite ce am primit:
"Stimati membrii,
Va anuntam ca in luna octombrie va avea loc examenul de definitivat atat pentru consilierii juridici stagiari, ... (vezi toată discuția)