avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilieri Juridici Stagiari
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilieri Juridici Stagiari

Buna!Stie cineva cum imi gasesc Consilierii Juridici indrumatori? Statutul spune ca se aplica regulile din Legea 51...nepotisme si aici?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 00:10, 9 Aprilie 2005
pentru cel care cauta adresa Colegiului din Constanta, uita-te pe www.ccj.ro, pe forum, vei vedea cam ce cred altii despre Colegiul Constanta si decanul ales, si gasesti pare-mi-se si o adresa a colegiului pe-colo pe undeva. Daca nu, este moderatorul, Obada Mihai care-ti poate da orice informatii doresti!
Nu e vorba despre nici un nepotism.Lumea e tot mai derutata,pentru ca peste tot se vehiculeaza tot felul de idei.Intr-adevar la Sibiu,taxa de inscriere e cea mai mica din tata,adica 70 de euro,dupa care lunar se va cotiza 100 de mii de lei.Dosarul cuprinde cam aceleasi chestii enumerate de voi,regasite si in statut.Consilierul juridic indrumator trebuie sa fie doar definitiv,ti-l alegi singur.Eu am fost intrebata pe cine aleg.Normal ca e bine sa alegi pe cineva dintr-un departament juridic.Eu si lucrez intr-un departament juridic,si sunt stagiar...doar pentru ca m-am angajat acest an in februarie.Daca ma angajam ca si colegii mei in noiembrie,eram definitiva acum.Ironia sortii!!!Intr-adevar,pentru mai multe informatii despre colegiul teritorial de la tine,ai sa afli de la Camera de Comert sau Registrul Comertului Constanta.La noi se afla tot de la Registrul Comertului.Pentru alte intrebari,mai gasesti pe site.ANCABACIU2004.Am uitat sa ma inregistrez cand am scris acest mesaj.
Salut!Stie cineva indrumatorul se stabileste de catre Colegiu cand te inscrii sau tu trebuie sa-ti gasesti?Imi dau licenta in februarie dar as vrea sa stiu din timp, poate se si mai clarifica lucrurile pana atunci.
am citit si eu discutiile voastre de pe site. interesant. eu sunt din arad. la noi taxa de inscriere e de 2.000.000 si cotizatia de 100.000/ luna. si actele necesare sunt mai putine: copie C.I., certif de nastere+casat.(daca e cazul), copie diploma, copie cartea de munca, adev.de la locul de munca, 2 fotografii 3/4 si...mult elan.
cat despre sediul ccjr, la noi e la consiliul judetean, dar intr-adevar de la ccia puteti afla mai multe date despre colegiile judetene de la voi.
o zi buna.
apropo, stie cineva daca exista conditii in ceea ce priveste remunerarea?
am auzit un zvon, cum ca ar fi prevazut undeva , ca recomandare sau conditie imperativa/nu stiu...ca ar trebui sa avem salariul echivant cu salariul unui judecator de gradul cel mai mic(care o fi ala?!)adica undeva intre 18 si 22.000.000 lei?
stiti voi ceva?
Asociatia e-F.Cons a lansat pentru membrii sai Ghidul "Cum sa
devii consilier juridic", destinat studentilor si absolventilor.

Detalii gasesti la:
[ link extern ]

Dan STOICA, LL.M.

Alte discuții în legătură

Examen definitivat uite ce am primit: "Stimati membrii, Va anuntam ca in luna octombrie va avea loc examenul de definitivat atat pentru consilierii juridici stagiari, ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)