avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Intr-un proces civil m-a reprezentat un avocat cu care nu am semnat nici o conventie de reprezentare juridica, fiind prieteni.S-a prezentat o asingura data si procesul s-a incheiat cu respingerea cererii reclamntului.Acum avocatul imi cere 500 euro.Ma ameninta ca ma da in judecta, desi nu am avut nici un contract semnat.Imi poate crea probleme?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:04, 23 Martie 2011
El isi poate crea probleme.era datoria dansului sa faca contract cu dv. In sentinta sau in incheierea de sedinta de la acea data apare numele dansului?
Eu va indrum sa nu il bagati in seama. Daca continua faceti-i o sesizare la barou.
In instanta cum v-a reprezentat?Avea nevoie de imputernicire avocatiala.Poate ati semnat totusi un contract dar nu v-a explicat despre ce este vorba.
Delegatia pe care a depus-o la dosar s-a intocmit in baza contractului de asistenta juridica dintre avocat si client. Ce ati semnat?Daca nu ati semnat nici un document, nu avea cum sa depuna delegatia la dosar.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia clientului fata de avocat nicoleta1975 nicoleta1975 Avocatul meu a depus la primul termen delegatia fara ca eu sa semnez cu el contractul de asistenta juridica si fara sa mi spuna onorariul.Nu stiam ca imi va ... (vezi toată discuția)
Onorariul unui avocat nicoleta1975 nicoleta1975 Am un litigiu civil care nici macar nu a inceput intrucat s-a ajuns la un acord (o tranzactie) intre parti asistate de avocati.Nu s-a platit taxa de timbru iar ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitații reprezentant legal Nicușor Nicu Nicușor Nicu În anul 2011 un domn avocat a semnat un Contract de reprezentare juridică pentru o firmă având cabinet individual, în anul 2013 apare înregistrare de ... (vezi toată discuția)