avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat (sau nu?) datorita alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat (sau nu?) datorita alcoolului

Buna seara. Vin cu o intrebare cam curioasa pentru toti. Incep cu descrierea intamplarii:
Am fost prins conducandmasina personala in Iasi cu alcolemia de 1,84 . Am avut permisul suspendat cam 1 an. Am primit in 08-09-2010 scoaterea de sub urmarire penala in posta , si pe 9-03-2010 ,am facut prostia de m,-am urcat din nou la volan baut , de data asta cu alcolemioa de 1.81 la mie. Am fost prins din nou. Prima data eram student la constructii, acum am progresat devenind inginer expert. Ce e de facut in caz de politia nu ma contactat in decurs de mai bine de un an? de pe 9 martie 2010, dupa ce am dat declaratia la rutiera nu am mai primit niciun semn de viata de la ei. Am fost la cercetari penale, dar doamna care are cazul meu a zis sa astept. Ce e de facut acum. Va rog daca se poate, un sfat sau o explicatie. Multumesc.
Cu stima,
Tudor

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina in data de 14 08 2010 sotul meu a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,59 in etilotest la singe 1,10 prima proba 1,25 a doua proba ,pe data de 03 01 2011 a ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru ca am condus sub influenta alcoolului flaviu09 flaviu09 Am si eu o mare problema: in data de 6/7 octombrie anul acesta am fost prins baut la volan am suflat si mi-a iesit 0,57 in aerul expirat apoi am fost dus la ... (vezi toată discuția)