avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare?

Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot in aceeasi seara a iesit zmeul din mine si dupa cateva ore dupa ce am ramas fara permis m-am urcat din nou la volan si ce sa vedeti m-a oprit politia.de data asta aveam 0,57 alcolemia si normal am fost dus la recoltarea de sange..sunt doua infractiuni in aceeasi seara doar ca la a doua infractiune nu aveam nici permis si alcolemia erea mult mai mare.analizele de sange inca nu au venit dar din ce stiu se dubleaza.mi sa facut dosar penal ...intrebarea mea e ce pot sa patesc...sunt resemnat ca o sa raman fara permis pe o perioada ffff lunga.ce sanse am sa nu fac puscarie... nu sunt recidivist nu am avut niciodata probleme cu leagea.in seara aceea inconstientul de mine nu a realizat ca legile sunt legi si atunci cand bei...tarziu pt regrete acum ... nu judecati aiurea pt ca oricui i se poate intampla. ms frumos celor care imi ofera un raspuns.

Editat de moderator simonette12-incercati sa nu mai folositi functia de citare in mod nejustificat
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:44, 30 Martie 2016
Sunt sanse sa nu ajungeti la puscarie, va puteti astepta la suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
sa imi iau un avocat bun sau ar fi inutil?
Ar fi bine sa aveți avocat bun în faza de urmarire penala în speranța că ați scăpa de o condamnare penala.
Este foarte greu sa scăpați dar e bine sa încercați.
Dacă dosarul ajunge la instanta sigur veți fi condamnat penal.
Și eu sunt de părere ca că aveți șanse la o pedeapsa cu suspendare dar aveți grija mare sa nu mai iasă din nou zmeul din dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului dula_mondialu dula_mondialu am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate ... (vezi toată discuția)