am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate intampla avand in vedere ca am mai avut o suspendare a permisului pt alcool si una pt depasire in loc nepermis.:(
[ link extern ]
Daca si dupa recalculare alcoolemia va ramane peste 0,8 la mie atunci veti fi condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vi se va anula permisul de conducere!B-)
- la alcoolemia iesita in sange de la medicina legala cam nu mai ai ce face, doar sa faci o contestatie si sa recalculezi alcoolemia, parerea mea e ca nu mai ai nici o sansa sa rezolvi nimic, este prea clara si este cu mult peste limita legala.
- indiferent ce ai facut inainte, in acest caz procurorul iti va intocmi dosar penal, ti se va da o condamnare (cu suspendare daca nu ai mai avut alta condamnare in trecut), ti se va anula permisul de conducere.
- cerere le Parchet pentru dreptul de a conduce poti s-o faci, degeaba, nu ai nici o sansa sa mai primesti nici o dovada avand in vedere alcoolemia avuta si mai ales ca esti si recidivist cu alcoolul la volan.
- pregateste-ti un avocat ca sa primesti un minim de pedeapsa, pregateste-ti si moralul fiindca, doar dupa minim 3 ani o sa mai ai dreptul de a da din nou pentru permisul auto.
:yawn: