avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere sub influenta alcoolului

am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate intampla avand in vedere ca am mai avut o suspendare a permisului pt alcool si una pt depasire in loc nepermis.:(
[ link extern ]
Daca si dupa recalculare alcoolemia va ramane peste 0,8 la mie atunci veti fi condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vi se va anula permisul de conducere!B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
nu se poate clibera ceva dovada cu care sa circul pana la solutionarea cazului???
~ Conținut șters la cerere ~
cum se recalculeaza alcoolemia? am ceva sanse sa scap cu cazierul curat?#-o
- la alcoolemia iesita in sange de la medicina legala cam nu mai ai ce face, doar sa faci o contestatie si sa recalculezi alcoolemia, parerea mea e ca nu mai ai nici o sansa sa rezolvi nimic, este prea clara si este cu mult peste limita legala.
- indiferent ce ai facut inainte, in acest caz procurorul iti va intocmi dosar penal, ti se va da o condamnare (cu suspendare daca nu ai mai avut alta condamnare in trecut), ti se va anula permisul de conducere.
- cerere le Parchet pentru dreptul de a conduce poti s-o faci, degeaba, nu ai nici o sansa sa mai primesti nici o dovada avand in vedere alcoolemia avuta si mai ales ca esti si recidivist cu alcoolul la volan.
- pregateste-ti un avocat ca sa primesti un minim de pedeapsa, pregateste-ti si moralul fiindca, doar dupa minim 3 ani o sa mai ai dreptul de a da din nou pentru permisul auto.
:yawn:
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
Gulgutzu, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)