avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere sub influenta alcoolului

am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate intampla avand in vedere ca am mai avut o suspendare a permisului pt alcool si una pt depasire in loc nepermis.:(
La valorile mentionate la alcoolemie ,situatia inclusiv dupa recalculare este in defavoarea dvs ,ca si antecedentele de altfel
dula_mondialu a scris:

cum se recalculeaza alcoolemia? am ceva sanse sa scap cu cazierul curat?#-o


Foarte slabe sanse, ca sa nu va descurajez de tot, dar este dreptul dvs. sa incercati...

avocat Claudiu Lascoschi
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)