avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avize spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avize spatiu comercial

Buna ziua!
Poate cineva sa imi spuna ce avize si/sau autorizatii sunt necesare pentru un spatiu comercial in care urmeaza sa se vanda piese auto? de ex., avize gen: de mediu, de la pompieri sunt obligatorii? unde gasesc in legislatie aceste prevederi?
multumesc mult!
simona

Alte discuții în legătură

Punct de lucru cardinal cardinal O societate are sediul social unde isi desfasoara intreaga activitate (productie,comert).Din lipsa de spatiu de depozitare a inchiriat un spatiu la o societate ... (vezi toată discuția)
Piese auto negrila negrila buna ziua vreau sa imi deschid o societate comerciala prin care sa cumpar masini si sa vand piesele cu bucata din masini. Cum trebuie sa fac acest lucru si ce ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - autorizatii necesare (intretinere si reparatii auto) danucoro danucoro de ce autorizati am nevoie pt infintarea si functionarea unei intreprinderi individuale pt intretinere si reparati auto? (vezi toată discuția)