avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

O societate are sediul social unde isi desfasoara intreaga activitate (productie,comert).Din lipsa de spatiu de depozitare a inchiriat un spatiu la o societate din apropiere .In acest spatiu nu se desfasoara nicio activitate comerciala, nu sunt persoane angajate permanent (numai se duce/aduce o parte din marfa, la cateva zile).Trebuie deschis puct de lucru pentru acest depozit (nu am vrea) ?
Trebuie anuntat (sau luata vreo aprobare/autorizatie) de la mediu,pompieri ?
Exista o forma de contract (pentru acest gen de depozitare) care sa implice un nr minim de acte colaterale (avize,autorizatii,etc)?
Cel mai recent răspuns: cardinal , utilizator 10:35, 26 Iulie 2013
In situatia prezentata de Dvs. este nevoie sa inregistrati sediul secundar al societatii la adresa noului depozit.
Cel mai simplu ar fi sa incheiati un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial cu destinatia depozitare. In functie de marfurile depozitate in spatiul inchiriat se stabilesc si tipul de avize /autorizatii pe care sunteti obligat sa le obtineti (asta in cazul in care proprietarul spatiului nu detine aceste avize/ autorizatii pentru spatiul pe care vi-l inchiriaza).
Daca incheiem un contract de depozitare (nu inchiriere), este mai bine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu pentru depozit societate comerciala. ce autorizatii sunt necesare? nyusziful nyusziful Buna ziua. As avea nevoie de lamuriri privitoare la acest aspect: suntem o societate comerciala care producem material textil. Avem sediul si locul de ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea obtinerii avizului / autorizatiei de la i.s.u. drgs1 drgs1 O societate comerciala detine in proprietate 2 spatii comerciale situate la parterul unor blocuri. Unul dintre spatii are o suprafata de aprox. 55MP este ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)