avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu pentru depozit societate comerciala. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu pentru depozit societate comerciala. Ce autorizatii sunt necesare?

Buna ziua. As avea nevoie de lamuriri privitoare la acest aspect: suntem o societate comerciala care producem material textil. Avem sediul si locul de productie in afara localitatii noastre. Acum dorim sa avem un depozit pentru firele pe care le folosim si celelalte consumabile (tuburi, plastic, ace, etc.) in localitate.
Am gasit spatiul, pe care l-am inchiriat prin contract de inchiriere. Precizez ca este vorba de produse non-alimentare - fire textile pe care le depozitam in vederea folosirii lor la locul de productie unde producem asa cum am spus material textil.
Intrebarile sunt:
1. Pentru acest depozit este necesar sa avem punct de lucru?
2. Ce autorizatii vor fi necesare in vederea functionarii sale?
3. Vom avea in acest spatiu maxim 3 angajati, care vor manipula aceste produse/marfuri. Aceasta implica alte proceduri?
4. La ce institurii va fi necesar sa ne adresam?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 14:06, 25 August 2015
Bună ziua.
1. Da.
2. Autorizarea codului CAEN specific activității desfășurate la acel punct de lucru, precum și pompieri, mediu, salubritate etc.
3. Nu schimbă cu nimic situația. Procedurile se circumscriu contractelor de muncă și fișelor de protecția munci etc.
4. ONRC precum și cele descrise la punctul 2.
Am inteles si va multumesc frumos. Activitatea va fi strict de depozitare a firelor asa cum ziceam. Asadar, noi cumparam firele, le depozitam in acest spatiu, urmand ca atunci cand va fi nevoie de ele, sa le ridicam de aici si sa le ducem la locul de productie unde le folosim ca sa facem materialul.
Acum indraznesc sa intreb si mai departe: practic ce cod CAEN ar trebui autorizat pentru asa ceva? Si cine ne va indruma cu privire la ce autorizatii avem nevoie? Adica pe langa pompieri, mediu, salubritate, cine ne poate explica unde ar trebui sa ne mai adresam?
Va multumesc foarte foarte mult pentru aceste informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru cardinal cardinal O societate are sediul social unde isi desfasoara intreaga activitate (productie,comert).Din lipsa de spatiu de depozitare a inchiriat un spatiu la o societate ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator serida serida Buna ziua, Am o locatie in care depozitez combustibil de tip: motorina, benzina si uleiuri.Aceste produse sunt folosite doar in interes propriu, nu se ... (vezi toată discuția)