avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare 2011

buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii va rog??? problema este urmatoarea, lucrez intr-o institutie publica , functia consilier, grad profesional superior, gradatia 5 din luna august 2010 si in momentul de fata de la 1 ianuarie 2011 sunt platita la nivelul functiei de consilier , superior treapta 3 desi nu mai exista treptele de slarizare. Nu trebuia sa mi se transforme si mie nivelul de salarizare?
Cel mai recent răspuns: carmen17 , utilizator 14:10, 23 Martie 2011
Se pastreaza salariul avut in octombrie 2010 majorat cu 15%, chiar daca s-au desfiintat treptele de salarizare. Astfel, in cadrul unui grad profesional, vor fi 3 salarii diferite, aferente fostelor trepte 1, 2 si 3, chiar daca actuala incadrare este egala#-o. Egalizarea incadrarii se va face doar in momentul aplicarii coeficientilor de ierarhizare, prevaziti de legea 284/2010.
multumesc , asa m-am gandit si eu dar speram sa fie o portita:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)
Functionar public Sorin_i Sorin_i In anul 2010 am fost consilier superior clasa I, treapta 2, gradatia 5. In data de 1.06.2012 am trecut consilier superiar clasa 59, gradatia 5. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)