avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... brevet de turism
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

brevet de turism

buna ziua. intrebarea mea este urmatoarea: dupa ce am terminat facultatea de Management Turistic si Comercial (3 ani), si am luat licenta, de ce acte (si/sau de ce experienta mai am nevoie, in ce domeniu-receptioner, agent turism etc si cati ani este necesar) mai am nevoie pentru a putea obtine brevetul de tursim. in speranta ca ati inteles intrebarea mea, va urez o zi placuta. cu stima, in asteptarea unui raspuns, i. alina
Cel mai recent răspuns: Danyella_tm , utilizator 08:08, 7 Aprilie 2011
Buna,
Gasesti aici informatiile necesare.....lista actelor pe care trebuie sa le depui la dosar.

[ link extern ]

Am si eu insa o intrebare legata de obtinerea brevetului....in lipsa diplomei de licenta, pe care inca nu am primit-o, se poate depune la dosar adeverinta care atesta sustinerea si promovarea examenului de licenta ( adeverinta care practic tine locul diplomei pana la eliberarea acesteia ) ?
Am intrat pe site-ul MDRT, dar nu am gasit aceasta informatie....am sunat la ei, insa nu a raspuns nimeni la nr. de telefon afisat pe site. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare.
Multumesc anticipat.
O zi buna tuturor.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
Danyella_tm, utilizator
Revin cu o alta intrebare legata de obtinerea brevetului : daca am terminat facultatea pe numele de fata ( la fel si examenul de licenta ), cum trebuie completata cererea, respectiv CV-ul care trebuie depuse la dosar ? Pe numele dinaintea casatoriei sau pe cel actual ?:-/
Multumesc.
Pai cu numele pe care-l aveti, bineinteles.
Multumesc.
Am reusit pana la urma sa iau legatura telefonic cu cei de la MDRT si am primit toate informatiile necesare.
Ca raspuns la intrebarile mele anterioare : da, se poate pune la dosar adeverinta si - asa cum ati spus si d-voastra - cererea se completeaza cu numele actual.

O zi frumoasa in continuare. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)
Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)