avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general va rog ajutor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

va rog ajutor

Daca am codul caen 1812(alte activitati de tiparire n.c.a) si in certificatul certificatul constator cuprind si 9511(repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice) pot elibera factura cu prestari servicii reparatii toner sau cum ar fi corect? :sorry:#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:27, 26 Martie 2011
Puteti fi mai explicita va rog? "Servicii reparatii toner..." in niciun caz .Nu cred ca puteti repara "tonerul" care reprezinta un consumabil pentru incarcarea cartuselor de imprimante .
Ce doriti sa prestati de fapt?
am incarcat un cartus pentru o imprimanta. si vreau sa facturez, dar nu stiu ce sa scriu pe factura.care ar fi formularea corecta?imi da voie codul meu caen?multumesc.
Codul CAEN 9511 va permite sa desfasurati activitatea de reincarcare a cartuselor de imprimante si copiatoare.
Pe factura puteti inscrie " Prestari servicii -reincarcare cartus imprimanta / tipul acesteia .
Multumesc mult. O zi buna.Weekend placut
Cu placere. O zi buna si Dvs. !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiatoare si umplerea cartuselor de imprimanta labionda101 labionda101 pentru a folosi un copiator si pentru umplerea cartuselor ptr imprimanta ce cod caen trebuie folosit? Ptr. umplerea cartuselor pot folosi prestari ... (vezi toată discuția)
Codul caen corect anemaria_ioana anemaria_ioana Daca un I.I. doreste sa cumpere componente calculator, doar ocazional, pe care le revinde cu un mic adaos (fara a-si face stoc de astfel de produse, doar la ... (vezi toată discuția)
Achizitie cartuse de toner contra service la imprimantele propri la o institutie bugetara. IoanIT IoanIT Vreau sa compar cartuse de toner de la un producator care asigura service la imprimante gratuit. Ce cod CPV aleg pentru initializarea achizitiei in SEAP. Daca ... (vezi toată discuția)