avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buletin....mutatie definitiva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buletin....mutatie definitiva

buna ziua.....am o prietena care locuieste in judet.....ar vrea sa ii fac buletin de oras...am o garsoniera ,proprietate personala (act de vanzare-cumparare)....facand acest lucru ce drepturi are ea in si asupra casei mele si ce obligatii am eu fata de ea......si fata de stat(impozit-taxa de habitat?)....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria Cojocariu , Alte profesii 18:35, 24 Martie 2011
Buna ziua.Mentiunea de stabilire a resedintei se acorda pentru perioada solicitata de dvs pentru doamna/domnisoara de care amintiti mai sus, dar nu mai mare de un an, si are valabilitate pe timpul cat persoana locuieste in mod efectiv la adresa declarata ca resedinta. La expirarea acestui termen, persoana[adica dvs in cazul in care doriti] poate solicita inscrierea unei noi mentiuni de stabilire a resedintei.Obligatii-nu exista! decat cele impuse pentru buna convietuire a doi oameni sub acelasi acoperis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre flotant si primire in spatiu carmaw carmaw buna ziua, Mama mea( acum prea batrina ) are in prop o garsoniera pe care o inchiriaza de 5 ani la un cuplu=avem contract de inchiriere inregistrat dar nu au ... (vezi toată discuția)
Viza flotant obligatorie ? alexa_1234 alexa_1234 Este obligatorie viza de flotant daca stau intr-un camin studentesc din acelasi judet cu domiciliul permanent?domiciliul permanent se afla intr-un oras al ... (vezi toată discuția)
Resedinta.domiciliu stabil. mircic1984 mircic1984 Daca locuiesc intr o alta localitate decat cea din buletin la o ruda deoarece in aceasta localitate am serviciul asta inseamna ca aici trebuie declarat ... (vezi toată discuția)