avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiect casa - distanta intre case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiect casa - distanta intre case

as avea o nelamurire in legatura cu un proiect de casa.cat loc trebuie sa las intre vecinii mei daca vreau sa mi fac casa. cineva mi a spus ca 3m.este adevarat?si daca nu las curte lateral, de exemplu am un teren si las de la strada 5-6m pana la casa, iar latimea casei sa fie exact cat latimea parcelei de pamant, bine cu loc de cam 1m intre ambii vecini din lateral. se poate? trebuie sa am neaparat loc mai mult de 1m sa trec in curtea din spatele casei? multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 22:19, 24 Martie 2011
Cereti la primarie un Certificat de Urbanism, in care va vor fi precizate distantele fata de limitele terenului si vecini, conform codului civil si regulamentelor locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie laurentiuu laurentiuu Ce latime trebuie sa aiba un teren pentru a putea construi pe el? (articolul si legea) Am un teren de 9 m deschidere in mediu rural (vezi toată discuția)
Parcarea in fata casei si accesul in curte ContSters317885 ContSters317885 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Este legal ca un vecin sa reclame faptul ca nu poate intra in curte prin spatele casei? El are intrarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! (problema casa cu calcan) Buna ziua si sper sa gasesc pe cineva sa ma lumineze si pe mine... Terenul are 11,2 m deschidere la strada si 29 adancime care nu este o problema. Pe stanga ... (vezi toată discuția)