avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ordin anaf 1899/2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ordin anaf 1899/2011

Buna ziua. A intrat cineva in posesia ordinului anaf 1899/2011 privitor la organizatorii de jocuri de noroc? Poate fi postat aici?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ROXANA MARIANA ENACHE , utilizator 10:16, 24 Martie 2011
Buna ziua, a fost publicat in Monitorul Oficial ? Aveti cumva numarul publicatiei ?
Eu nu am gasit acest ordin in agenda legislativa, inseamna ca nu a fost publicat inca.
Nici eu nu l-am gasit, nu cred ca a fost publicat inca, dar informatia o am de la afp. Numai ca nu am acces la text. Probabil va aparea zilele acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal intrat in monitorul diana_ionita diana_ionita buna seara! as vrea sa stiu daca codul penal care va intra in vigoare incepand cu sepembrie 2008 a intrat in monitorul oficial? este adevarat ca a intrat in ... (vezi toată discuția)
Susțin publicarea oficialã a legislației româniei gratuit și integral! Roland Mindrila Roland Mindrila Susțin publicarea oficială a legislației României GRATUIT și INTEGRAL pe ... (vezi toată discuția)
Anuntare castigator concurs TIBOR 3 TIBOR 3 Aveti un concurs Loteria bonurilor fiscale. L-ati abandonat ca vad ca evenimentele se opresc la data de 4 aprilie. Unde afisati castigatorii Era vorba de o ... (vezi toată discuția)