avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA - achizitie auto de la persoana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA - achizitie auto de la persoana juridica

Persoana PFA doreste achizitie auto de la persoana juridica. Auto este in leasing.
Ce document ar trebui incheiat intre persoana PFA si persoana juridica prin care se convine sa i se retina contravaloarea ratelor de leasing si platilor aferente, iar la terminarea acestuia sa poata sa achizitioneze autoturismul?

va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)
Tva leasing si cheltuieli aferente rallia rallia Buna seara, rog luminati-ma,ca tare mi se par incurcate caile iadului!!!!..:Onu sunt de specialitate ,economic vorbind.. CAZ: Un srl cu 2 asociati, fara ... (vezi toată discuția)
Tva - facturi leasing amaliaionut amaliaionut Buna ziua , Va rog sa imi spuneti daca se deduce TVA-ul de pe facturile de la leasing si avans . Mentionez ca autoturismul ce intentionam sa il ... (vezi toată discuția)