avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DIFERENTA INTRE PFA SI PFI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DIFERENTA INTRE PFA SI PFI

Va rog sa ma luminati daca se poate.......
Care e diferenta intre PFA si PFI si care sunt pasii de urmat intr-o evidenta contabila la PFI ? In ce consta si cum se procedeaza.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: teslovan florentina , utilizator 11:52, 28 Martie 2011
In primul rand PFI nu mai exista ci II adica Intreprindere individuala.Principala diferenta e ca PFA nu poate angaja terti cu contract de munca individual ceea ce II poate A se vedea OUG44/2008 art17 respectiv art 24.Mai sunt si alte diferente.Contabilitatea este in partida simpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre persoana fizica autorizata si intreprindere individuala valdomate valdomate va rog sa-mi spuneti ,care e diferenta dintre pfa si intreprindere individuala! (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl si infintare intreprindere individuala ana & maria ana & maria as vrea sa deschid o intreprindere individuala dar nu prea stiu cu ce se maninca. am citit oug 44/2008 dar nu prea sunt lamurita - o intr.individuala poate ... (vezi toată discuția)