avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrarea dreptului de proprietate comuna in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrarea dreptului de proprietate comuna in devalmasie

In cazul realizarii unei constructii de catre soti in timpul casatoriei, pentru care autorizatia de construire se emite pe numele unuia dintre ei, care este procedura legala de inregistrare a dreptului de proprietate comuna in devalmasie asupra constructiei pe numele ambilor soti, vazand prevederile art. 30 din Codul familiei privind comunitatea bunurilor sotilor, care au fost dobandite in timpul casatoriei?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrarea dreptului de proprietate comuna in devalmasie a sotilor ContSters193759 ContSters193759 In cazul realizarii unei constructii de catre soti in timpul casatoriei, pentru care autorizatia de construire se emite pe numele unuia dintre ei, care este ... (vezi toată discuția)
Constructie neinscrisa in c.f. LARISA PINTEA LARISA PINTEA dragi colegi, va supun atentiei o situatie destul de delicata. inainte de casatorie, o persoana obtine autorizatie de construire, cu privire la o viitoare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind ... Dragos_Franco Dragos_Franco Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind urmatoarea situatie. Sotia mea a primit mostenire un teren de la parintii ei. Ne-am gandit ... (vezi toată discuția)