avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... scoatere de sub urmarirea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

scoatere de sub urmarirea penala

scoaterea de sub urmarire penala se mai poate contesta?
Cel mai recent răspuns: EUlavy , utilizator 20:58, 24 Martie 2011
Da, exista dreptul de a se contesta.
In termen de 20 de zile de la comunicarea solutiei procurorului aceasta poate fi atacata la prim-procurorul Parchetului.

Daca in termen de 40 de zile de la depunerea contestatiei la prim-procuror nu primiti o solutie favorabila, trebuie sa introduceti actiune in instanta.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Cabinet avocat Mihai Gaita, Avocat
problema ar sta cam asa : mi s-a facut plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva intereselor persoanei - am primit NUP - s-a facut contestatie si iarasi rezolutie NUP - apoi plangere impotriva NUP la care am castigat;recurs la care s-a dispus anularea celor 2 rezolutii de NUP si inceperea urmaririi penale; acum am primit scoatere de sub urmarire penala; persoana care imi face aceste plangeri nu are calitate procesuala ; dupa ce se termina,o pot da in civil pentru denunt calomnios?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs n.u.p mancipri mancipri se poate face recurs la solutia de n.u.p. data de parchet . daca da ....unde !? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - petent, cale de urmat lonley-wolf lonley-wolf Am primit o rezolutie de NUP iar in comunicare mi se spune ca daca sunt nemultumit de solutie pot formula plangere impotriva acesteia conform art. 278 alin 3 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)