avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit SRL suspendat cu regim derogatoriu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

SRL suspendat cu regim derogatoriu

Buna ziua! Pt un SRL cu activitatea suspendata si care a obtinut regim derogatoriu din iunie 2009 ar trebui sa depun D 101 pe 0 pentru anul 2010?
Mentionez ca in anul 2009 am incheiat cu pierdere...in declaratia 101 pe 2010 ar trebui sa completez toate rubricile de venituri si cheltuieli cu 0 si sa trec la randul 38 "pierdere fiscala de recuperat din anii precedenti"?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:14, 25 Martie 2011
Daca aveti regim derogatoriu aprobat atunci nu se depune Declaratia 101.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii srl cu activitate suspendata si regim derogatoriu adavidoviciu adavidoviciu Daca un SRL are activitatea suspendata temporar si are regim derogatoriu privind depunerea declaratiilor fiscale este obligata sau nu sa depuna bilantul ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 la firma cu regim derogatoriu ciobanc ciobanc am urmarit subiectul in forum ,dar tot nu-mi este clar: depun sau nu depun declaratie 392 la o firma curegim derogatoriu?? de 2 ani depun numai ... (vezi toată discuția)
Firma radiata in martie 2011..mi se cere d101 pe 2011? gabrielapopescu gabrielapopescu Buna ziua, Am o firma fara activitate de la deschidere care am radiat-o luna asta ... am fost la finante sa depun certif de radiere si i-am intrebat daca ... (vezi toată discuția)