avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... desfasurarea examenului de intrare in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

desfasurarea examenului de intrare in magistratura

as dori sa stiu cu precizie din ce cursuri trebuie sa se pregateasca un viitor candidat pentru examenul in magistratura pentru ca planeaza tot felul de incertitudini legate de acest aspect. concret este recomandabil sa invatam din cursurile profesorilor de la bucuresti?
Cel mai recent răspuns: avocat33 , utilizator 15:19, 26 Martie 2011
Recomandabil cartile profesorilor din Bucuresti, Dr pen si Dr proc pen Mihail Udroiu, Dr succesoral si Contracte Francisc Deak, Dr proc civil Neagu
in general cele ale formatorilor si personalitatilor notorii dpdvd profesional :Boroi Deak Neagu etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)
Examen barou 2012 Andreea Necula Andreea Necula Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)