avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate prohibitia la peste
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

prohibitia la peste

as vrea sa stiu exact in ce perioada incepe pronhibitia la pesti si cat dureaza?m-am confruntat cu o problema pe malul unui lac in timp ce ma aflam la pescuit in luna martie,dar m-am ales doar cu un avertisment.sunt nou in randul pescarilor,mi-am facut un permis recreativ sportiv pt a merge linistit la peste dar acolo am fost abordat de 2 tipi(primar si poltist din respectiva localitate)care mi-au zis ca este interzis pescuitul in aceasta perioada pentru faptul ca este pronhibitie,am cautat pe net mai multe articole depre pronhibitie dar nu am gasit ceva care sa ma ajute.va multumes
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 10:19, 27 Martie 2011
Poate daca ati fi cautat dupa prohibitie ...
[ link extern ]
:luck:
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
[ link extern ]
In baltile private pescuitul este permis, avand in vedere ca se plateste o taxa de pescuit.

In baltile private nu aveti nevoie de permis de pescuit sportiv.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
TDorina, utilizator
pitbull83 a scris:

sunt nou in randul pescarilor,mi-am facut un permis recreativ sportiv pt a merge linistit la peste

Intr-adevar, poate ar fi mai bine acum, cand inca sunteti incepator, sa cautati balti private :)
pitbull83 a scris:

am cautat pe net mai multe articole depre pronhibitie dar nu am gasit ceva care sa ma ajute.va multumes

Probabil ca esti incepator, dar invata corect termenii acestui sport.
Nu pronhibitie, ci prohibitie.
Probabil de aceea nici nu ai gasit nimic pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de pescuit... gigelas gigelas Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ? Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)