avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declarare casatorie in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declarare casatorie in Romania

In urma cu 10 luni m-am casatorit in Franta si inca nu am declarat casatoria in Romania. Varianta prin consulat este exclusa, o vom declara luna viitoare in Romania.
Eu am domiciliul in Bucuresti, sectorul 4, sotul meu este cetatean roman cu domiciliul in strainatate, ultimul domiciliu in Romania, Bucuresti, sector 2.
Unde se declara casatoria?
Eu vreau sa pastrez numele dinaintea casatoriei. Cum se procedeaza in acest caz?
Ce acte sunt necesare si ce taxe se platesc?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
alyadavid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 28 Martie 2011
Despre transcrierea certificatului de casatorie emis in strainatate gasiti detalii accesand unul din link-urile de mai jos :
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta divort Maricica Palancianu Maricica Palancianu Regulamentul CE n.2201/2003 art.3, alin.1 lett. a), pct.3 reglementeaza competenta instantelor de judecata in materie de divort in functie de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Casatorie in franta apetra apetra in cazul casatorie cu un cetatean francez in Franta, casatoria este recunoscuta automat in Ro sau trebuie facute formalitati specifice? (vezi toată discuția)
Casatoria din uk este recunoscuta in roomania? cleopatra_000042 cleopatra_000042 buna!sunt casatorita in uk cu un tip din 2010,mai mult pentru a obtine actele (o mare prostie)ne-am separat imediat dupa casatorie,eu stau cu iubitul meu acum ... (vezi toată discuția)