avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Programul Rabla pentru persoane juridice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Programul Rabla pentru persoane juridice

Sunt companie nationala cu capital majoritar de stat.
OUG nr34/2009 cu privire la rectificarea bugetara, la art.24 nu-mi permite sa achizitionez autoturisme pana la 31.12.2011.
Ordinul nr. 772/2011 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, la art.10 alin.5 imi permite.
Vreau sa achizitionez o autoutilitara. Intrebarea mea este daca pot sau nu?
Ce iau in consideratie OUG sau Ordinul?

Alte discuții în legătură

Precizari ale m.f.p. cu privire la interpretarea art. v din oug 68/2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru evitarea unor interpretări eronate ale prevederilor art. V din [b]Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 68/2012 pentru modificarea și ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto prin programul rabla limodriver limodriver Suntem institutie publica finantata integral din venituri proprii si dorim sa achizitionam un autoturism(logan) prin programul Rabla. Dar conform OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Rabla 2017 itineris itineris Buna ziua. Stiu ca se specifica ca masina sa fie inmatriculata in Romania inainte de 31.12.2009 dar daca detin un autoturism achizitionat anul trecut dar prima ... (vezi toată discuția)