avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

sunt angajata pe functia de consilier juridic.Care este salariul brut minim, prin lege, pe care este obligata societatea respectiva sa mi-l dea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 4 Aprilie 2011
1. Daca este vorba de o societate cu capital privat vedeti daca are CCM la nivel de unitate sau de ramura si acolo este si gtrila de salarizare pe functii.
2. Daca nu, salariul se negociaza cu angajatorul. Salariul nu poate fi mai mic de 670 lei.
pai si cu coeficientii aceia cum ramane?
sunteti angajata in sectorul public sau in privat?
societate comerciala cu raspundere limitata, deci cred ca privat
ca si consilier juridic ar trebui sa cunoasteti ca SRL este societate privata...:D
coeficientii sunt valabili doar la stat

Alte discuții în legătură

Coeficienti de ierarhizare salariala mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt coeficientii de ierarhizare salariala la 31.03.2011 (mai exact care este salariul mimim pe economie pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)