avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reevaluare apartament aflat in stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reevaluare apartament aflat in stoc

Buna ziua
daca ma poate ajuta cineva...
Am un apartament in contul 371 pe care as vrea sa-l vand la o valoarea mai mica decat cea de cumparare ( din cauza scaderii preturilor). Am raport de reevaluare pentru noul pret. Ce note contabile trebuie sa fac ? Apartamentul trebuie reevaluat sau diferenta de pret este deductibila pentru ca am raport de reevaluare?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Modificare pret marfa mine58 mine58 Buna ziua , Ce documentatie , ce inregistrari contabile se fac pentru a scade pretul unor marfuri nevandute din stoc de ani de zile din cauza pretului mare.( ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)
Raport de evaluare cladire Total Contabilitate Total Contabilitate Buna ziua, Am un raport de evaluare pentru un apartament prin care valoarea din contabilitate a fost redusa la valoarea de piata. Cheltuiala pe care o ... (vezi toată discuția)